diokulum

 

TEŞEKKÜRLER

Diyarbakır Erkek İlk Öğretmen Okulu Mezunlarının 26. geleneksel buluşmasına Bursa’da ilk defa katıldım.

19 Mayıs tarihini büyük bir heyecan, telaş ve merakla iple çektim. Öyle ya! 17-20 yaşları arası bıraktığım arkadaşlarımı nasıl bulacaktım, tanıyabilecek miydim, kimleri görecektim?

Merakla, telaşla, heyecanla beklerken o gün geldi. Otele gittim. Güzel bir kalabalık, çoğu 70’e merdiven dayamış, 70 yaşını aşmış arkadaşlarımın arasında; çok sakin, gülen bir çift göz, gülen bir yüz gördüm. Ramazan Emre beyi sordum. Gösterdiler. Baktım gülen güzel yüzlü insan Ramazan Emre beymiş. Oh dedim! Rahatladım. Demek ki 3 günümüz güzel geçecek. Gerçekten sakinliği, hoşgörüsü, olgunluğu ve güler yüzlülüğü ile bize çok güzel 3 gün yaşattı. 

Buluşma süresince tam 50 yıldır göremediğimiz bir çok arkadaşlarımızı gördük, o yıllara döndük, çocuklaştık, güldük, şımardık, eğlendik, sevindik, anlatılmaz bir sevinç ve mutluluk yaşadık.

Sevgili Mukaddes Köseoğlu; Anaç, samimi, sevecen tavırları ile harikaydı!

Sıtkı Yılmaz beyin bize sağladığı olanaklar, Mudanya, Uludağ gezilerimiz, samimi ve sevecen yaklaşımları, hizmetleri mükemmeldi!

Bize bu ortamı sağlayan Ramazan Emre beye, Mukaddes Köseoğlu hanıma, Sıtkı Yılmaz beye, buluşmaya katılarak katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu güzel buluşmalarımızın devamını diliyor, selam sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Sabahat KORKMAZ (Sabiha AVCI)

3-A SINIFI 1967 MEZUNU

Yorumlar   

#1 Niyazi Taşatan 29-05-2017 08:08
Sabahat Korkmaz hanımın bu ifade ettiği nazikane duygularına aynen katılıyorum.Eme ği geçenlere çok teşekkür ederim.Saygılar ımla.
Alıntı | Yöneticiye raporla

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile